CESARET İNSANI ZAFERE KARARSIZLIK TEHLİKEYE KORKAKLIK İSE ÖLÜME...
ALİ  KARACA

ALİ KARACA

CESARET İNSANI ZAFERE KARARSIZLIK TEHLİKEYE KORKAKLIK İSE ÖLÜME GÖTÜRÜR.

11 Mayıs 2017 - 23:48

15 Temmuz darbe kalkışması girişimi Türk halkının sağduyusu ve Vatan sevgisi sayesinde bertaraf edilmiş millet devleti sokaktan toplamıştır. AKP siyasi iktidarı yapmış olduğu yanlış tercihler sayesinde fetö terör örgütünün devlette ikinci bir iktidarın parelel yapının kurulmasına göz yumulmuştu. 
Darbe kalkışmasından sonra milletimiz yeniden şaha kaklmak ve güvenli bir ortam oluşması için hep birlikte AKP iktidarına destek verdi yanında oldu. Bu bizim milli ve dini bir görevimizdi. Vatan sevgisinin imandan sayıldığı bir inancın mensupları olarak böyle davranmak mecburiyetimizin olduğunu asla unutmadık.
AKP siyasi iktidarı fetö terör örgütünün mensuplarını darbeye karışanları, destek olanları, cemaat imamlarını hızlı ve ivedi bir şekilde, kurunun yanında yaşı da yakarak tutuklamalar ve görevden el çektirme ( açığa alma ) işten çıkartmalar gibi uygulamalara imza attı.
Darbe planlayıcısı ve bir çok ünlü yurt dışına kaçarak Pensilvayada ki limanlarına sığındı yada başka güvenli bir ülkeye.? Peki bu kadar halk desteğini arkasına alan AKP siyasi iktidarı buna bizde dahiliz çünkü mevzubahis Vatan olunca gerisi teferruattır söyleminin bize siyasi tetcihlerimizi değil, ülkenin bölünmez bütünlüğünün teminatı olan milli refkleksli duruşumuzu göstermemizi emreder.
Ömer Faruk Kavurmacı fetö terör örgütünün mensubu işadamı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaşın damadı niçin suçu sabitken ayrıcaklı bir muameleye tabi tutuldu. Düzmece bir sağlık raporuyla özel bir sağlık kuruluşundan alınan bir belge sayesinde Cumhuriyet savcısının itirazlarına rağmen tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmiştir.
Bu ayrıcalık niye fetö mağduru AKP iktidarı ve ülkemiz hakkı yenen insanlarımız, öğrencilerimiz niçin hak ve adalet tecelli etmiyor gücünüz garibana mı yetiyor.? Sağlık sorunları olan tutuklular tam teşekküllü bir hastaneden rapor alarak bunu Adli Tıp kurumuna onaylatarak böyle ( sağlık sorunları ) sebebiyle tahliye edilebilirler.
Gözümde mazi canlandı Ergenekon tutuklusu Kuddusi Özkır kanser hastalığına yakalandığı Silivri ceza ve tutuk evinde ölümcül hastalığının tedavisi için bir sağlık kuruluşuna naklini istediği zaman bu talep geri çevrildi ve Cezaevinde hayatını kaybetti. Ömer Faruk Kavurmacı niçin böyle ayrıcalıklı bir muameleye tabi tutulmuştur. Şimdi hangi hastanede yatmaktadır veya nerededir bileniniz varmıdır.?
Fetö tutuklusu olanların içerisinde yüzlerce Epilepsi hastası vardır onlara niçin bu ayrıcalıklı muamele hakkı tanınmaz. AKP siyasi iktidarının tutumunu anlamak güçtür. Fetö terör örgütü hala kendi içerisinde var olduğunun göstergesi olarak bu durumu görmekteyiz. Siyasi ayağına dokunulamayan bir operasyonun başarılı olma şansı yoktur.
Fetö terör örgütünün mağduru bu darbe girişiminin asıl muhatabı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın vicdanına seslenmek istiyorum. Bu işin gereğini yapın size her türlü desteğimiz vardır. Hiç kimse ama hiç kimse ayrıcalıklı değildir. Sayın Cumhurbaşkanımız fetö terör örgütünü yok etmediğiniz sürece ne siz ne bizler rahatız, güvendeyiz. 
Kararlı bir devlet istiyoruz Yavuz Sultan Selim Han sözünde ki gibi cesaret insanı zafere yani başarıya kararsızlık yani kayırma tehlikeye, fetö terör örgütü hala bir tehlikedir. Korkaklık ise bizi getçkten ölüme götürür. Ciddiyet ve kararlılık istiyoruz. İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu hemşehrimiz fetö ve PKK terör örgütünün üzerine can siperane gitmektedir. Bu gücü ve kuvveti Türk halkından ve bizlerden almaktadır.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hak ve adalet için adil olmak adına kimsenin gözünün yaşına bakılmadan suçlu olanlar, terör örgütünün üyesi ve destekçileri en ağır şekilde cezalandırılsın, masumlar korunsun. Biliyoruz ki İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soyluy'ya desteğiniz vardır ona güvenin fakat bir çok Bakanınıza ve Akpli milletvekillerinize güvenmiyoruz korkaklık ve basiretsizlik bizi felakete sürükler.
Bütün Vatanseverler, böyle bir tahliyeyi protesto edin siyasilerin ensesinde olun zira zorlayıcı olan sizlersiniz. AKP siyasi iktidarı aklınızı başınıza alın. Halk olarak Anayasa referandumu için desteğimiz sayesinde yeni bir sisteme geçtiniz herhangi bir hatanız sizi iktidar dışı bırakacaktır, ayağınızı denk alın.
Türk milleti yüce Allah c.c seçilmiş olarak işaret ettiği kavmi senin töreni kimse bozamaz sen inancını ve itikadını koruduğun ve törene sahip çıktığın sürece.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

YORUMLAR