1967 TS Başkanı Hatayoğlu TS Başkan adayı Celil Hekimoğlunu Ağırladı

Genel merkezi İstanbul'da bulunan 1967 Trabzonsporlular derneği her hafta gerçekleştirdiği geleneksel hale gelen etkinliğine bir yenisini daha ekledi.

. Güngören belediyesi şehrigül sosyal tesislerinde gerçekleşen kahvaltılı toplantının bu günkü konuğu Trabzonspor kulübü başkan adayı Celil Hekimoğlu'nu ağırladı.Efsane Ali Kemal Denizci,Eski TS Yöneticisi Yusuf Reha Alp,Uğur Bozoğlu, Bürokrat,İşadamlarının ve Basının Katıldığı Etkinlikte Alaattin Hatayoğlu gelen misafirlerini tek tek karşıladı Trabzonsporun geleceği masaya yatırılırken başkan adayına sorulan sorularla Trabzonspor gelecekde ne bekliyor sorusuna cevap arandı. Açılış konuşması yapan dernek başkanı Alalattin Hatayoğlu "5.sini düzenlediğimiz 1967 Trabzonsporlular derneği olarak geleceğini sorguladığımız seminerler düzenliyoruz.Bize ihtiyac duyulduğu sürece bu görevi yapmaya çalışacağız. Trabzonsporun kongrelerinde aktif olarak bulunduk. Dernek olarak kime destek verdiğimizde kamuoyuyla paylaştık.Yapılacak Kongrede Tavrımızı Adaylar Netleştiğin de Ortaya Koyacağız Diyerek Şike İle İlgili Kupamız verilmmiştir. devlet eliyle İktidarı Muhalefeti bir olarak Trabzonspor haklı davas ihanete uğramıştır."dedi. 
Başkan adayı Celil Hekimoğlu'da "Trabzonspor o kadar büyük bir markadırki ona yaklaşan marka oluyor. Trabzonspora giren insan kazanmıştır. Onur oluyor ve tahtif oluyorsunuz.İnşaallah yönetime geldiğimde ekibime danışarak yöneteceğiz. 2 ve 3 kişinin yöneticiliğine karşıyım. "dedi. Mevcut yönetiminin yöneticilerinin çok şeyden haberleri olmadığını da dile getirdi. Acaba delege ne istiyor bizden, camiya ne bekliyor diyerek ilçeler bazında insanlarla birebir konuştuğunu söyledi. Başkan adayı Hekimoğlu En büyük beraberliğimizin dağılmamasını 
sağlamalıyız."dedi.Hacıosmanoğlu'na Trabzonspor menfaati için mahkeme,yargıtay onaylı gecikmiş kongre kararını alarak kulübün önünü açın  Çağrısın da bulunan Hekimoğlu inatın kimseye faydası olmadığını söyledi.

Ali Kemal Denizci ise Trabzonspor efsanesini yaratanlara bu camianın vefasızlık yapmamasını sahip çıkılmasını dile getirerek,iç kavgaları bir yana bırakılmasını söyledi.