Akçaabat Sebatspor'a Destek

Türkiye genelinde yaşanan yoğun kar yağışı Akçaabat'ta da etkisini gösterirken Fatih Stadı'nı da beyaz örtüyle kaplamıştı.

Sahanın karla kaplı olması nedeniyle müsabakanın başka bir stadyumda oynanması ihtimaline karşı harekete geçen ve çalışmaları takip eden Akçaabat Belediyesi, zorlu karşılaşma öncesi Belediye ekipmanlarını ve personelini sahanın temizlenmesi için seferber etti. Karın spor faaliyetlerini aksatmaması için saha içinde ve stadyum çevresinde temizleme çalışmalarına hız verildi.

 Akçaabat Belediyesi personelleri stadyumda kar temizliği yaparak Fatih Stadyumunu kullanıma hazırladı. Stadyum yapılacak olan müsabakaya hazır hale getirildi.

7 Şubat Çarşamba günü saat 13:00’da Fatih Stadyumu’nda Sebatspor-Beşikdüzüyeşilköyspor müsabakası oynanacaktır.