Çakır Güven Tazeledi

Merkezi İstanbul Güngören'de bulunan Trabzon ili Of İlçesi Cumapazarı Derneğinin 6 ncı olağan kongresi gerçekleştirildi.Tek listeyle gidilen seçimde Yaşar Çakır yeniden başkan seçildi.

 

Cumder 6 ncı Olağan Kongresi Yapıldı

 

Merkezi İstanbul Güngören’de bulunan Trabzon ili Of İlçesi Cumapazarı Derneğinin 6 ncı olağan kongresi gerçekleştirildi.Tek listeyle gidilen seçimde Yaşar Çakır yeniden başkan seçildi.

Kongreye İlgi Yoğundu

Kongreye Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı İrfan Öztürk,Trabzon Trabzon Dernekleri Gençlik kolları üyeleri,Of-Uğurlu derneği başkanı Yaşar İlhan,Of-Bölümlü derneği başkanı Yılmaz Çakır,Dernekpazarı-Gülenköy Dernek Başkanı Ali Ayazoğlu,Dernekpazarı Vakfı Başkan yardımcısı Ahmet Aktürk,Of-Söğütlü Köyü derneği başkanı Sefer Kapıcıoğlu, eski dernek başkanları Niyazi Zengin,Olgun Saral katıldı

Çalışmalara Devam Edeceğiz

Kongrenin açılış konuşmasını dernek başkanı Yaşar Çakır yaptı.Çakır konuşmasında” bundan iki yıl önce bize tevdi ettiğiniz emaneti ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım laiki ile yerine getirebilmek için canla başla çalıştık.Bu çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan tüm yönetim kurulundaki arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

     Bizim amacımız dernek olarak köylülerimiz ile gurbet ocağına bir çatı altında dertleşmek ve hasret gidermektir. Lütfen derneğimize sahip çıkalım.Sizlerin görüş ve önerileri  ile gurbette bulunan hemşerilerimizle birlik olma yönünde tek yumruk olalım.”Bir elin nesi var, iki elin sesi var” anlayışı ile karşımızdaki kişilere gerek siyasi alanda ve gerekse her konuda gücümüzü göstermek mecburiyetindeyiz.

     Köyümüzün değerlerine sahip çıkmalıyız.2015 Yılında dernek olarak daha güzel hizmetler ile karşınıza çıkmak için sizleri bizlerin saflarında görmek istiyoruz. Çalışınca her şey güzel oluyor Sizlerin dua ve maddi desteklerinize ihtiyacımız olduğunu bir kez daha vurgulayarak, yeni seçilecek yönetimimizin beldemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor,

      hepinizi derneğimiz çatısı altında birlik ve beraberliğe davet ediyorum.”dedi. Kongrede Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı İrfan Öztürk, Uğurlu derneği başkanı Yaşar İlhan, Bölümlü derneği başkanı Yılmaz Çakır,Söğütlü derneği başkanı Sefer Kapıcıoğlu,Gülenköy derneği başkanı Ali Ayazoğlu ve Dernekpazarı Vakfı Başkan yardımcısı Ahmet Aktürk’de dernek sorunları ile ilgili konuşmalar yaptılar.Konuşmalar ardından seçimlere geçildi.

     Yapılan seçimler sonunda Cumder yönetim kurulu üyeliklerine Yaşar Çakır-Oktay Gündoğdu,Dursun Yılmaz-Mustafa Türk-Ümran Güçlü Kütahya-Mehmet Sarıalioğlu-Abdullah Koç-Kadir Zengin-Yasemin Aydın-Ali(Tahsin)Terzi-ve Paşa Koç yönetim kurulu üyeliklerine, denetleme kurulu üyeliklerine ise Niyazi Zengin,İbrahim Yılmaz-Murat Kaya seçildiler. Seçimler ardından dernek başkanı Yaşar Çakır teşekkür konuşması yaparak yeni seçilen üyelere başarılar diledi.