CAKIR'TRABZON'UN ADAMI OLACAĞIZ

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır, Of'ta esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25.dönem milletvekili genel seçimler için AK Parti'den Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır, baba Ocağı Of'ta sivil toplum kuruluşları ve esnafı ziyaret etti.

 

Of Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Çakır, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Akyazıcı ve Muhtarlarla sohbet etti. Trabzon'un Büyükşehir olamasıyla birlikte muhtarların sorumluluklarının arttığını, ancak imkanlarının kısıtlandığını ifade eden Çakır; "Genel Sekreterlik dönemimizde muhtarlarımızla yakın bir çalışma içerisinde olduk. O nedenle sorunlarınızı iyi biliyorum. Trabzon'da 688 muhtarımız var. Of'ta da 68 mahallemiz var. Hepinizin telefonu bende kayıtlıdır. Biz yirmi yıldır yerel siyaset yaptığımız için muhtarlarımızla iyi diyaloglar kurduk. Sorunları çözebilmek için projelerimiz hazır. Trabzon'da Muhtarlar Derneğimize yaptığımız ziyarette bize bir ödev verdiler. O nedenle sizlerin de vereceği ödevleri biliyorum. Ben de size bir ödev veriyorum. İnşallah desteklerinizle bizleri meclise gönderirseniz bu sorunlarınızın çözümlerini orada hep birlikte bulacağız" dedi.

 

Muhtarlar Derneği ziyaretinin ardından Of Esnafını ziyaret eden Çakır, esnaflarla ve çay ocaklarında bulunan vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Oflu hemşerileri tarafından sıcak ilgi ve alaka ile karşılanan Çakır; "Hemşerilerimizin teveccühü bizleri fazlasıyla mutlu etti. İnşallah bu teveccüh sandığa yansıyacak. Hemşerilerimizin sorunlarını Ankara'da çözen vekilleri olacağız" diye konuştu.

 

Of Medya Derneği'ni de ziyaret eden Çakır, Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar'dan Dernek hakkında bilgiler alarak Dernek Üyeleriyle sohbet etti.

 

Son olarak Ak Parti Of İlçe Başkanlığını ziyaret eden Çakır, temayül yoklamasında verdikleri destek nedeniyle kendilerine teşekkür etti.  Teşkilat üyeleriyle sohbet eden Çakır; "Elhamdülillah temayülde arkadaşlarımızın güzel bir desteği oldu. Kısa sürede elde ettiğimiz başarı ile çok iyi bir netice aldık. Sizleri ziyaret ederek desteklerinizden dolayı teşekkür etmek istedim. Çok şükür Ankara'daki mülakatımız da çok iyi geçti. İnşallah 7 Haziran'da Ankara'da Trabzon'un adamı olacağız" ifadelerini kullandı.