CUMDER GECMİŞİNİ YAD ETTİ

Trabzon of cumapazarlılar dernek merkezinde her yıl olduğu gibi bu yılda geçmişlerini yad ederek hayır dualarını aldılar.

Of cumapazarı  eğitim kültür yardımlaşma ve dayanışma derneği her yıl olduğu gibi bu yıl sonunda da  geçmişini yad ederek  hayır duaları aldılar.

Hatmi şerife Cataldere derneği başkanı sadettin Ayyıldız Uğurlu Dernek bşkanı Yaşar İlhan  ve katılım sağlayan  misafirleri kapıda karşılayan cumder Dernek başkanı yaşar cakır  herkesle tek tek ilgilendi.

İstanbul  Güngören ilkyuva caddesi üzerinde  bulunan dernek   merkezinde toplanan cumapazarlılar  Geçmişten bügüne kaybettikleri yakınları icin hatmi şerif okutarak   geleneklerini bozmadılar.Sabah saatlerinde kahvaltı ile başlayan  anma programı  daha sonra   Fatih derviş ali camii imamı oflu hemşerimiz ve aynı zamanda cataldere derneği başkanıda olan sadettin ayyıldız'ın sohbetinin ardından okunan hatmi şerifler ve yapılan duaların ardından    derneğin aktif üyelerinden ibrahim yılmaz Hacıhasanoğlu nun hazırladığı geçmişten bügüne rahmetli olanların  fotoğrafları slayt sunumu ile devam ederken  göz yaşlarını tutamayanlar da kaybettikleri yakınlarının fotoğraflarını görürken geçmişteki anıları  yeniden yaşar gibiydiler.

Sabah saatlerinde başlayan ve  öğlen sonrası saat 15.00 dek süren  program ikramların ardından son bulurken dernek başkanı Yaşar cakır katılım sağlayanlara tek tek teşekkür ederek  örnek bir sivil toplum  örgütü duruşu sergiliyordu.