FATİH MUHTARLARI BİRLİK İÇERSİNDE!

Fatih Muhtarlar Derneği 8.olağan kongresi büyük bir katılımla Fatih Belediyesi Çatladıkapı sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Tüm İstanbul Muhtarları Federasyonu’muzda kurucu derneklerden biri olan Fatih Muhtarlar Derneği ve TÜMFED Başkan vekilimiz Sn Murat HAKVERDİ muhtarımızın daveti üzerine genel kurula bir birinden seçkin davetlilerin çok yoğun katılımın olduğu kongrede Fatih Muhtarlarımızın oylaması üzerine genel kurul divan Başkanı TÜMFED Genel Başkanı Sn Selami AYKUT’un divan başkanlığında muhteşem bir 8.olağan genel kurul gerçekleştirdi.  

Muhtarlık kurumumuza yakışacak şekilde hazırlanan ortamda protokol ve konuşmacıların genel kurula hitapları sonrası seçime tek liste olarak giren Murat HAKVERDİ Başkanımız oy birliği ile seçilerek yeniden güven tazeledi.

Kongreye AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, İçişleri Bakanlığı Muhtarlar Daire Başkanı Suna Üstüner,  Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) ve Siyavuşpaşa Mahallesi Muhtarı Selami Aykut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Muhtarlar Müdürü Ali Öztürk, Fatih İlçesindeki Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri, İlçe Muhtarlar Dernek Başkanları, Muhtarlar ve davetliler katıldı.

Muhtarlık camiasına uzun yıllar boyunca emek ve gayret sarf eden Sn Murat Hakverdi  Başkanımıza ve Yönetim kurulunu tebrik eder, üstün başarılar dileriz.

#FatihMuhtarlarDerneği
#TümİstanbulMuhtarlarFederasyonu 

Selami AYKUT
Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı