GİRESUN'DA KAR YAĞIŞI KAZALARI GETİRDİ

Giresun'da kar ve buzlanma nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu'nda dün son 24 saatte 10 trafik kazası meydana gelirken, bu kazalarda 3 kişi yaralandı

GİRESUN-Giresun'da kar ve buzlanma nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu'nda dün son 24 saatte 10 trafik kazası meydana gelirken, bu kazalarda 3 kişi yaralandı.
    Kar yağışı Giresun'da etkisini kaybederken, aşırı soğuk nedeniyle oluşan buzlanma sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatıyor. 
  Tır ve kamyon gibi araçların zincirsiz seyrettiği karayolunda buzlanma sonucu son 24 saatte 10 trafik kazası meydana geldi. Karayolunda araçların kayması sonucu meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi yaralanırken, kazalar nedeniyle kısa süreliğine Giresun-Ordu ve Giresun
Trabzon güzergahlarında ulaşım trafiğe kapandı. 
Giresun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri buzlanmalar nedeniyle özellikle tır ve kamyonlarda zincir denetimleri gerçekleştiriyor, zaman zaman zincirsiz araçların geçişine izin vermiyor. 
     Dün sabah saatlerinde Giresun şehir merkezinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında maddi hasar meydana gelirken, Karadeniz Sahil Yolu da bir süre trafiğe kapandı. Çerkez mevkiinde meydana gelen ilk kazada, Trabzon istikametine gitmekte olan Osman Bora yönetimindeki 61 K 2102 plakalı kamyon buzdan kayması sonucu ters istikamete dönerek bariyerle çarparak yan yattı. 
       Hacımiktat Mahallesi’nde meydana gelen ikinci bir kazada ise Cengiz Büyük yönetimindeki 52 K 992 plakalı kamyon buzdan kayarak devrildi. Meydana gelen trafik kazalarında sürücüler hafif şekilde yaralanırken, Karadeniz Sahil Yolu da bir süre trafiğe kapandı.