İdris Türk Evinde

Trabzon Of Hayrat Birleşik Makililer Dernek Başkanı İdris Türk, başarılı bir mide ameliyatı geçirdi. Ameliyat sonrası evinde istirahate çekilen Türk'e medya grubumuz olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


Haber ve Fotoğraf / Aytekin Akay 


Trabzon STK hayatının önemli isimlerinden Birleşik Makililer Dernek Başkanı İdris Türk'ün sağlığı iyi.  İdris Türk Evinde istirahate Çekildi

Trabzon sivil toplum camiasının yakından tanıdığı Of Hayrat Birleşik Makililer Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı İdris Türk, başarılı bir mide ameliyatı sonrası evinde istirahate çekildi. Birleşik Makililer Derneği başkanı, Trabzon Dernekleri Federasyonu'nun da başkan vekili olan İdris Türk, Haseki Hastanesi'nde başarılı bir mide ameliyatı geçirdi. 1 hafta hastanede kalan Türk, ardından evinde istirahate çekildi. Bir süre STK çalışmalarında yer alamayacağını ifade eden başkan İdris Türk, "Ameliyatım çok başarılı geçti. Başta hekimlerimize, hastane çalışanlarımıza, beni yanlız bırakmayan aileme, hastanemizde bizleri ziyaret eden dostlarımıza teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Sultangazi Haseki hastanesi'nde başarılı bir mide operasyonu geçiren İdris Türk'ü, başta eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere yüzlerce kişi ziyaret etti.