Maçka Belediyespor'da Hedefler Büyük

Maçka Belediyespor, İstanbul'da dayanışma gecesi düzenledi. Geceye katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, "Her zaman ilçemizin ve kulübümüzün yanındayım. Bize düşeni fazlasıyla yapacağız" açıklamasında bulundu. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ise, 'Önümüzdeki birkaç yıl içinde Maçka Belediyespor Trabzon gündeminde olacak" diye konuştu. Maçka Dernekleri Federasyonu'nun öncülüğündeki geceye 250'den fazla davetli katıldı.



Haber ve Fotoğraflar
Aytekin Akay
 
Maçka Belediyespor İstanbul’dan Ses Verdi
 
Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, İstanbul’da Maçkalı bir belediye başkanı olarak kulüpleri Maçkaspor’un yanında olacaklarını söyledi. Maçka Belediyespor yararına İstanbul’da düzenlenen gecede konuşan Beylikdüzü belediye başklanı Çalık sözlerini şöyle sürdürdü:
“İlçemiz Türkiye’nin en önemli kültür sanat adamlarını yetiştirmiş bir ilçe. Bunun yanında eğitim, spor ve siyasette de önemli ve değerli isimleri ülkenin hizmetine sunmuş. Maçkalı hemşehriniz olarak Maçka Belediyespor’un ülke sporuna yetenekli yeni gençler hediye edeceğine inancım tam.”
Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Belediyespor’a gönülden destek veren hemşehrilerine teşekkür ederken, “Bu akşam tüm Maçka’nın Belediyespor’umuzun etrafında kenetlenmesi beni çok gururlandırdı. Önce Trabzonsporluyuz. Sonra Maçka Belediyespor’umuz için maddi-manevi ne gerekiyorsa yapacağız. Spor, ilçemizdeki gençleri sokağın kötü alışkanlıklarından kurtaran yegane unsurdur. Her daim ilçe sporunu güçlendireceğiz” açıklamasında bulundu.
Maçka Dernekleri Federasyonu Başkanı Erkan Ataç, Maçkaspor gecesi için mekanını davetlilere açan Atmaca ailesine ve Zeki Atmaca’ya teşekkür etti. Ataç, “Maçka’mız dernekleri, folkloru, iş insanları, öğretim üyeleri, sanatçılarıyla çok güçlü. Bu gücün artarak sürmesini istiyoruz” şeklinde konuştu. 
 
Maçka Belediyespor’a destek gecesinde Maçkalı sanatçı Hami Bakan sahne aldı. Geceye Beylikdüzü’nün Maçkalı Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan dışında 250'den fazla konuk katıldı. Gecede Trabzonspor’un futbolcuları tarafından imzalanan forma ile Maçka Belediyespor formaları hediye edildi.

Murat Çalık, Koray Koçhan.

Koray Koçhan, hemşehrileriyle hasret giderdi.

Maçka Dernekleri Federasyonu Bakanı Erkan Ataç, herkesle yakından ilgilendi. 

Maçka Dernekleri Federasyonu başkan vekili Hilmi Akbulut ve konukları.

Mekanı Maçka için tahsis eden Atmaca ailesi, her iki belediye başkanıyla da yakından ilgilendi.