OF'TAKİ PKK LI GENCE LİNÇ GİRİŞİMİ SON ANDA ÖNLENDİ

Dün İstanbul'da meydana gelen bombalı saldırının ardından hayatını kaybeden Trabzonlu Polisimizin ardından sosyal paylaşım sitesinde Askere ve Polise küfreden Ağrılı genç Of'ta darp edildi.

 

İstanbul’da düzenlenen hain saldırıda Şehit olan Polis Memuru Kenan Kumaş’ın katilini sosyal medyada savunan Ağrılı M. K.’yı bir grup vatandaş darp ederek emniyete teslim etti.

İstanbul Sultanahmet Turizm Şube Müdürlüğü önünde düzenlediği canlı bomba saldırısında Trabzonlu Polis Memuru Kenan Kumaş’ı şehit eden teröristin sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yayınlanan görüntülerinin altına küfürlü mesajlar yazan Ağrılı vatandaş Of’ta bir grup vatandaş tarafından darp edildi.

Facebook’ta meydan okudu

Of’ta mevsimlik olarak çalışan M.K. (17) adlı Ağrı Patnos nüfusuna kayıtlı vatandaş, Sosyal paylaşım sitesinde yazdığı yorumlarla herkese meydan okudu.

Yorumlardan yola çıkan bir grup vatandaş, Of’ta dedektif gibi iz sürerek M. K.’ya ulaşmayı başardı. Evinden alınan ve darp edilen M.K., Of Polis Merkezi’ne getirilerek Emniyet görevlilerine teslim edildi.

Olayın kısa sürede sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanmasıyla birlikte Of Polis Merkezi önünde toplanan bir grup vatandaş, M. K.’nın kendilerine teslim edilmesini istediler.

Kaymakam Arslan ev Başkan Sarıalioğlu sakinleştirdi

Of Polis Merkezine gelerek Emniyet Müdürü Murat Türköz’den olay hakkında bilgiler alan Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu vatandaşları galeyana gelmemelerini ve sağduyulu olmalarını istedi.

Şehit Polise ve Türkiye Cumhuriyetine yapılan hainliğin cezasız kalmamasını isteyen vatandaşlar, Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu’nun uyarılarının ardından Polis Merkezi’nin önünden ayrıldılar.

Ahmet Kaya, Yılmaz Güney,  HDP ve Kışanak hayranı

Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook’ta Mehmmed Can takma adıyla hesabı bulunan M. K., kimlik bölümünde Ağrılı olduğunu ve Trabzon Of’ta yaşadığını açıkça belirtmiş. Duvarında Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney’e ait paylaşımlarda bulunan M. K.’nın beğeni listesinde ise  HDP, Gültan Kışanak ve Kürdistan içerikli sayfalar yer alıyor.