ONUR ATMACA, ORHAN AYKUT VE MÜLAYİM ÇİMEN HAUNEDY'DE

Karadeniz Türk Halk Müziği Sanatçısı, besteci, söz yazarı, kemençe sanatçısı, sesi ve yorumları ile Karadeniz Müziğine yeni bir soluk getiren, milyonların takip ettiği genç sanatçı Onur Atmaca, müzisyen-keman sanatçısı Orhan Aykut, Mülayim Yollarda ile bilinen meşhur sanatçı-sunucu Mülayim Çimen (Cengiz Çimen) ve eşi Sibel Çimen ile Çamburnu Derneği Başkan Yardımcısı İşadamı Bahtiyar Arat, Trabzon Sürmene Yeniay’da bulunan Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağazasını ziyaret etti.
Sanatçılar Haunedy’de İşletme sahibi Ali Rıza Köroğlu, eşi Nazmiye Köroğlu, İşletme Müdürü Yasin Köroğlu ve personel tarafından karşılandı. Misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği sanatçılar, Şehr-i Anzer Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Coğrafi Tescilli Mühürlü Anzer Balı toptan ve parakende Resmi Satış Yeri Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağazasını gezerek, ürünler hakkında bilgi aldılar. Bademli Özel Lokumun yapımı ve içeriği ile, Haunedy Özel Kahve hakkında da bilgi alan sanatçılar, Haunedy (Habu Ne Diyi) ismini çok beğendiklerini ifade ederek, bu tip doğal-yöresel ürün mağazalarının, bölgenin ülkemize ve tüm dünyaya tanıtımına katkı sağlayacağına vurgu yaptılar. Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağazası hakkında bilgi veren İşletme Müdürü Yasin Köroğlu, “Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağazamız, Trabzon Sürmene Yeniay’da ana yol kenarında hizmet vermektedir. Uzungöl, Ayder, Batum, Trabzon, Rize, Artvin, Sürmene, Of, Yeniay ve Çambunu’na ziyarete gelen misafirlerimiz mağazamıza uğrayıp, doğal-yöresel ürünler almaktadır. İl dışından gelen tüm otobüs gruplarımıza, kültür turlarımıza, kuymak sunumu ve ikramı yapmaktayız. Türkiye’nin her yerine kargo ile tüm ürünlerimizi göndermekteyiz. Ürünlerimizi Türkiye genelinde şarküteri, aktar ve marketlere toptan olarak da göndermekteyiz. Mağazamızdaki 33 çeşit balın tamamı Tarım Bakanlığımızdan onaylı, prolin değeri yüksek birinci sınıf baldır. Mağazamızda en çok ilgi çeken ürünler, Coğrafi Tescilli-Mühürlü Anzer Balı, Haunedy özel yapım duble birinci sınıf Bademli Lokum ve Haunedy Özel Kahvedir. Bunları ve diğer bir çok ürünümüzü yurt dışına da gönderiyoruz. www.karadenizorganikof.com web sitemizden, Haunedy sosyal medya hesaplarımızdan, +90 561 616 24 74 numaralı Whatshap hattında da sipariş verilebilmektedir.” dedi.
“Zamanı Geldi”, “Sayta” albümleri ve seslendirdiği Aramayın Sormayın, Sevdalık, O Gözlerin Emorfo, Babam Söyledi Bana, Ormanda Meşeler, Miyancılar, Ben Artık Sürmene’de, İstanbul Yıkılasın, Yar Bana Hasret, Barabelli, Sevdaya Düşeli, Ders Olsun, Muhtarın Kızı, Baltayı Vurdum Taşa, Sürmene, Gel Bana gel, Yoktur Bende Güzellik, Göneşara, Aklım Başıma Gelir, Gözlerimin Rengini, Sanma Coşar Gene, Anne, Sevenler Sevmeyenler, Olan Var Olmayan Var….parçaları ile milyonların sevdiği Karadenizli genç sanatçı-müzisyen Onur Atmaca’ya ilgi çok fazla idi.
“Sual” albümü ve "İstanbul Olsaydın", "Ömrümün Fermanı","Senin Olsun", "Beni Görmelisin”, "Aşk Arsızı", "Lütfen", "Sual", "Dön", "Annem" parçaları ile milyonlarca hayranın takip ettiği müzisyen-keman sanatçısı Orhan Aykut da Haunedy ziyaretinde misafirlerin ilgi odağı oldu.
Mülayim Çimen’nin esprileri ile misafirleri kahkahaya boğduğu sanatçıların Haunedy ziyaretinde Mülayim Çimen’in eşi Sibel Çimen ile Çamburnu Dernek Başkan Yardımcısı işadamı Bahtiyar Arat ve basın mensupları da eşlik etti. Sanatçıların Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağazası ziyareti, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.