SOKAKLARI TEKSAS'A CEVİRDİLER

İstanbul un Güngören ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen iki grup arasındaki silahlı catışmada iki kişi yaralandı

Akşam saatlerinde Güngören Haznedar mahallesi okul sokak ile menderes caddesi keşisiminde  daha önceden aralarında husumet olan iki gurubun karşılaşması ile başlayan silahlı catışma büyük paniğe  ve korkuya yol actı.

  Halkın kalabalık olduğu bu cadde üzerinde gectiğimiz aylardada yaşanan bu na benzer olayda yaralananlar olmuştu.Kendileine bu bölgeyi mekan secen iki grup arasında son yaşanan catışma ise gercekleri göz önüne sermeye devam ediyor.

 Halkın  yürüyüş caddesi olduğu icin tercih ettiği menderes caddesi üzerinde yaşanan  son olay  akıllara sokağadamı cıkamayacağız sorusunu getiriyor.İki gurup arasında yaşanan silahlı catışma ile  yaralanan iki kişi geldikleri araçlara binerek Bağcılar Devlet hastanesine  kendi imkanlarıile gittiler.Olay yerine gelen Güngören ilçe mniyet müdürlüğü ekipleri güvenlik cemberi oluşturup   cevrede araştıma yaparak yedi adet boş kovano baristik incelemesi yapmak üzere labaratuvara gönderdiler.

    İlçe emniyet müdürlüğüne bağlı  ekipler Bağcılar Devlet hastanesine kendi imkanları ile giden iki yaralı şahsın haberini alarak sorgulamak üzere hastanede ifadelerine başvuruldu.Olayla ilgili cok yönlü soruşturma sürüyor.