Trabzonlu itfaiyeci kalbine yenik düştü

Trabzon Büyükşehir İtfaiyesinde görevli itfaiyeci Süleyman Kelkitli (50), görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 Kelkitli'nin cenazesi, bugün (02.02.2015 Pazartesi günü) ikindi namazına müteakip Değirmendere Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İtfaiyeci Kelkit'linin vefatından büyük üzüntü duyan Başkan Gümrükçüoğlu; itfaiye personeli Kelkitli'nin ailesine ve iş arkadaşlarına taziye ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU, İTFAİYECİNİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu önceki gün görevi başında kalp krizi geçirerek, Hakk'a yürüyen Büyükşehir Belediye İtfaiye çalışanı Süleyman Kelkitli'nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haberi alır almaz merhum Kelkitli'nin Pelitli Mahallesi'ndeki evine giderek ailesine sabırlar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu, üzüntüden konuşmakta güçlük çekti.

Görevi başında hayatını kaybeden merhum Kelkitli'nin şehitlik mertebesinde olduğunu belirten Başkan Gümrükçüoğlu:

"Mekânı cennettir Allah'ın izniyle. Çoluk çocuğu için alın teri ile mesaisinde canını kaybetmiştir. Bizlere o kardeşimizin emanetisiniz. Görev başında hayatını kaybettiği için bu kardeşimiz şehitlik mertebesindedir." ifadelerini kullandı.

Daha sonra İtfaiye giderek, Kelkitli'nin çalışma arkadaşlarını sabırlar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu, çok çalışkan bir çalışanını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

İki çocuk babası 50 yaşındaki Süleyman Kelkitli'nin cenazesi; bugün (02.02.2015 Pazartesi günü) Değirmendere Mahallesi Değirmendere Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.