• Reklam

GELENEKSEL BİRİNCİ HALI SAHA TURNUVASI TAMAMLANDI

Saadet Partisi Of Gençlik Kollarının düzenlediği Geleneksel Halı Saha Turnuvasının 1.si tamamlandı.

GELENEKSEL BİRİNCİ HALI SAHA TURNUVASI TAMAMLANDI

Saadet Partisi Of Gençlik Kollarının düzenlediği Geleneksel Halı Saha Turnuvasının 1.si tamamlandı.

GELENEKSEL BİRİNCİ HALI SAHA TURNUVASI TAMAMLANDI
Editor: admin
06 Ağustos 2023 - 23:46

Turnuvanın final maçı ve kupa törenine Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Miraç Yakupçebioğlu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaşın katılımı ile Of Ulusoy Halı Saha tesislerinde gerçekleştirildi.
Turnuva müsabakaları şu şekilde oldu:
ELEMELER:
1.Grup ilk maç: Kamacılar 6 – 2 Taşhan City , ikinci maç :Verkaç FK 1 – 1 Yaşlı Kurtlar, üçüncü maç: Kamacılar 4 – 1 Yaşlı Kurtlar, Dördüncü maç: Verkaç FK 5 – 2 Taşhan City, beşinci maç: Yaşlı kurtlar 14 - 6 Taşhan city, altıncı maç: Verkaç 2 – 4 Kamacılar
2.Grup ilk maç : Koç Gıda 2 – 0 Of United, ikinci maç: Araklıspor 1 – 1 Kuzeyin Asi Çocukları, üçüncü maç: Of United 6 – 1 Kuzeyin Asi Çocukları, dördüncü maç: Koç Gıda 1 – 1 Araklıspor, beşinci maç: Koç Gıda 0 – 4 Kuzeyin Asi Çocukları, altıncı maç: Araklıspor 2 – 2 Of United
YARI FİNAL MAÇLARI:
A Grubu ilk maç: Kuzeyin Asi Çocukları 2 - 2 Kamacılar, ikinci maç: Kamacılar 1 – Kuzeyin Asi Çocukları
B Grubu ilk maç: Yaşlı Kurtlar 0 – 3 Of United, ikinci maç: Yaşlı Kurtlar 5 – 4 Of United
ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI:
Kamacılar ve Yaşlı Kurtlar arasında oynanacak 3.lük maçı Yaşlı kurtların oynayamama sebebiyle Kamacıların hükmen 3-0 galibi ile sonuçlandı.
FİNAL MAÇI:
Kuzeyin Asi Çocukları ve Of United arasında yapılan final maçı 65 dakika sürdü ve Kuzeyin Asi Çocuklarının 2-1 Of United’i galip etmesiyle kupayı alan takım oldu.
Final maçında 1.olan Kuzeyin Asi Çocukları ve 2.olan Of United takımlarına kupa ve madalyalarını Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Miraç Yakupçebioğlu ve Saadet Partisi Of İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Saral takdim etti.
Programı organize eden Of Gençlik kolları Başkanı Mahmut Cevahir kısa konuşma yaparak turnuvada emeği geçen herkese ve tüm takımlara teşekkür etti. Milletvekili Mehmet Atmaca da kısa selamlama konuşması yaparak takımları tebrik etti.
Kupa töreni toplu fotoğraf çekiminden sonra sona erdi.
 

YORUMLAR